BUSINESS

Uniek concept met

focus op duurzaamheid

Business & Fun Fair is het ideale event voor ondernemers met een MVO-gerichte ondernemerszin. Het is een uniek concept dat streeft naar een gevarieerd aanbod kwalitatieve producten en diensten waarbij het oog op een betere toekomst voor de huidige en toekomstige generaties centraal staat.

High-end

netwerkevent

Sluit je aan bij de meer dan 40 standen en bedrijven met een MVO-gerichte ondernemerszin, ga in gesprek met klanten en ondernemers uit de buurt en profiteer van allerlei extra’s. Netwerken gedurende de ganse dag in een gezellig kader.

Onderneem en

connecteer

Je hebt net als iedereen het face to face contact en het live netwerken gemist. Business & Fun Fair is de uitgelezen locatie om opnieuw met collega-ondernemers in contact te komen.  

Business_Fun_Fair_image

Facts & Figures

Business & Fun Fair

Zet je bedrijf in de kijker terwijl je netwerkt met gepassioneerde collega-ondernemers. Ondernemen moet leuk zijn, daarom combineren we bij Business & Fun Fair fun met duurzaamheid in ééhigh-end netwerkevent. Omdat we beurs en netwerken combineren, overgoten door een sausje van fun, zijn wij uniek in onze soort. Leg contacten met andere ondernemers en zet toekomstige samenwerkingen op.  

800m²

Foodtrucks

+1000 bezoekers

Parking aan de zaal

De verschillende

Standhouders

Corona Plan B

Indien het door het corona niet live kan doorgaan hebben we uiteraard gezorgd voor plan B.

De vooruitzichten zien er weliswaar goed uit voor het najaar maar toch houden we rekening met een eventueel verbod op evenementen. In dat geval gaat de beurs DIGITAAL door en is het BUSINESS & FUN FAIR ONLINE.

We werken hiervoor samen met partner PFL die ervaring heeft met het opzetten van digitale beurzen en digitale netwerkevenementen zodat alles professioneel wordt opgemaakt en ondersteund.

Uw inschrijving blijft geldig. In plaats van een fysieke beursstand op te bouwen kan u ons een digitale versie bezorgen die we op het platform plaatsen. Aan de stand is een afsprakenplatform gekoppeld zodat bezoekers online met u in gesprek kunnen gaan in tijdsblokken die u zelf kan aangeven.

In plaats van een netwerkontbijt en een after work netwerkdrink in de evenementenhal, voorzien we een hapje en een drankje dat bij u thuis of op kantoor zal worden geleverd. Alle standhouders kunnen voor een informele babbel terecht in een speciale chatroom om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.