FUN

Voor de

hedendaagse ondernemer

Business & Fun Fair is het ultieme event voor ondernemers van vandaag voor wie fun en business onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Tijdens de eerste editie staan hedendaagse ondernemers met hun gevarieerd aanbod, unieke en toekomstgerichte projecten centraal.  

De gedroomde

Fun-factor

Ontmoet collega-ondernemers uit de buurt en leer hen beter kennen tijdens de geplande activiteiten. Geniet bij een glaasje cava of de heerlijke hapjes van de foodtrucks van een gevarieerd aanbod. 

Uniek

Netwerkevent

De hele dag netwerken in een sfeervol en gemoedelijk kader op een uniek netwerkevent waarbij fun en duurzaamheid gecombineerd worden. Een fantastische ervaring voor bezoeker en standhouder!

Facts & Figures

Business & Fun Fair

Als standhouder deelnemen aan Business & Fun Fair geeft je de kans om je te onderscheiden van de grote menigte. Business & Fun Fair is namelijk een uniek concept waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwalitatieve producten en diensten centraal staanZowel klanten als mede-ondernemers krijgen tijdens het event niet alleen dkans om je bedrijf beter te leren kennen, maar ook om je diensten en/of producten te ontdekken.  

800m²

Foodtrucks

+1000 bezoekers

Parking aan de zaal

Corona Plan B

Indien het door het corona niet live kan doorgaan hebben we uiteraard gezorgd voor plan B.

De vooruitzichten zien er weliswaar goed uit voor het najaar maar toch houden we rekening met een eventueel verbod op evenementen. In dat geval gaat de beurs DIGITAAL door en is het BUSINESS & FUN FAIR ONLINE.

We werken hiervoor samen met partner PFL die ervaring heeft met het opzetten van digitale beurzen en digitale netwerkevenementen zodat alles professioneel wordt opgemaakt en ondersteund.

Uw inschrijving blijft geldig. In plaats van een fysieke beursstand op te bouwen kan u ons een digitale versie bezorgen die we op het platform plaatsen. Aan de stand is een afsprakenplatform gekoppeld zodat bezoekers online met u in gesprek kunnen gaan in tijdsblokken die u zelf kan aangeven.

In plaats van een netwerkontbijt en een after work netwerkdrink in de evenementenhal, voorzien we een hapje en een drankje dat bij u thuis of op kantoor zal worden geleverd. Alle standhouders kunnen voor een informele babbel terecht in een speciale chatroom om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.